Gepo Industry "Seriozitate si profesionalism"

Lazu, Constanta, Str.Gheorghe Lazar, Nr.3

Produse
Despre noi
Date de contact
Manuli Hydraulics                                                       
Manuli Rubber Industries companie multinaţionalã fondata în 1935, cu sediul central în Milano - Italia, este lider mondial in producerea furtunurilor pentru circuite hidraulice cu presiuni medii şi înalte, utilizate in industrie, agricultură, construcţii, minerit, construcţii de maşini, turnări sub presiune, în domeniul petrolier, maritim si multe altele.
Manuli Hydraulics este parte a grupului Manuli Industries proiectează, produce şi distribuie furtunuri din cauciuc ramforsate, fitinguri metalice, maşini de sertizat. .
 
Gama Universal
Furtunele de presiune din gama UNIVERSAL sunt executate si corespund tuturor specificatiilor internationale (SAE, DIN, EN, ISO) pentru furtune cu insertii textile sau din otel.

Gama Extreme
Furtunele de presiune din gama EXTREME sunt concepute sa ofere performanţe ridicate, cum ar fi: rezistenţă la temperaturi ridicate, rezistenţă mare la abraziune, rezistenţă la foc, rezistenţă la presiuni foarte mari, rezistenţă sporită la ozon si mediu, flexibilitate sporită, sunt compacte şi uşoare.

Fluide recomandate

Fitinguri multifit

Fitinguri de înaltă tehnicitate, reprezentând o soluţie universală pentru furtunele cu inserţie textilă sau din oţel pentru a reduce costurile de producţie, distribuţie şi asamblare.


Fitinguri interloc

Reprezintă o soluţie de maximă fiabilitate pentru furtunurile cu inserţie spirală din oţel utilizate în aplicaţii cu condiţii foarte grele de lucru. Sunt capabile să ofere satisfacerea celor mai severe condiţii de siguranţă şi a unei durate de viaţă mari.


Fitinguri pushlock

Fitingurile Pushlock sunt o soluţie pentru aplicaţiile cu presiuni joase.