Gepo Industry "Seriozitate si profesionalism"

Lazu, Constanta, Str.Gheorghe Lazar, Nr.3

Produse
Despre noi
Date de contact
Camozzi Pneumatics 

Camozzi Pneumatics, este o parte a firmei italiene Camozzi Group înfiinţată acum 40 de ani. Firma s-a dezvoltat continuu ajungând astăzi, pe plan mondial, în topul firmelor producătoare de echipamente pneumatice, având reprezentanţe în peste 60 de ţări din lumea întreagă.
Capacitatea mare de producţie a firmei Camozzi şi stocurile importante de produse aflate in depozitul METEOR ne permit livrări prompte a oricărei cantităţi solicitate.
Gama completă CAMOZZI cuprinde produse de foarte buna calitate .
 
Cilindrii
Camozzi oferã o gamã largã de cilindrii cu diametre de la 6 la 200 mm şi curse de la 5 la 3000 mm, cu simplã acţiune sau dublã acţiune, cu sau fãrã tijã, magnetici sau nemagnetici, cu ghidare exterioarã valabilã pe anumite modele. Cilindrii pot fi utilizaţi în numeroase aplicaţii, cum ar fi: linii de asamblare, maşini de ambalare şi producşie, la temperaturi înalte şi în medii extrem de corozive. Gama largã şi versatilã a cilindrilor Camozzi permite utilizatorului un grad mare de flexibilitate în soluţiile tehnice variate, prin oferirea a numeroase opţiuni de montare, viteze ridicate şi asigurã utilizarea unor materii prime de calitate înaltã. O gamã largã a accesoriilor de cilindrii este valabilã pentru completarea gamei

Valve si electrovalve
Camozzi oferã o gamã largã de distribuitoare şi distribuitoare cu comandã electromagneticã cu dimensiuni variate pentru utilizarea în diferite tipuri de echipamente. Componentele au fost produse pentru folosinţã individualã şi pentru montare pe plãci colectoare sau plãci de bazã, şi fiecare mãrime a fost proiectatã sã ofere cea mai bunã performanţã posibilã.
O gamã largã de opţiuni pentru tensiuni şi bobine este disponibilã în gama electromagneţilor pentru satisfacerea tuturor necesitãţilor
 
Frf(filtre, regulatoare, lubrificatoare)
 
 
 
 
 
 
 
Fitinguri